Το brunch είναι ίσως μια νεωτεριστική μορφή για να πεις στους φίλους σου να πάτε για καφέ και πρωινό. Σαν ιδέα έκανε την εμφάνιση του στη πόλη της Θεσσαλονίκης ίσως τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια και συνεχίζει να αποτελεί για μερικούς το καλύτερο γεύμα τις Κυριακές. Λαχταριστά pancakes, φρεσκοψημένες πίτες, φρούτα με γιαούρτι, ομελέτες και πολλά ακόμα συμπληρώνουν ένα brunch menu.

Όμως δεν είμαι εδώ για να σας πω γενικά για το brunch. Σίγουρα έχετε φάει. Έχετε όμως φάει στο Brunch Box στη Θέρμη Θεσσαλονίκης; Αν δε δοκιμάσατε ακόμη τις αυθεντικές σπιτικές γεύσεις της κυρίας ‘Αννας και αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη το semi urban – semi jungle σαλόνι του Brunch Box , σας συμβουλεύω να το βάλετε στο πρόγραμμα σας.

Για τους λάτρεις του γλυκού η κυρία Άννα έχει και πάλι τη λύση στο μαγικό ραβδάκι της ή μάλλον στις μαγικές συνταγές της. Ρεβανί Βεροιώτικο και γλυκά του κουταλιού από τα χεράκια της.

Οι πάμπολλες γλάστρες που βρίσκονται διάσπαρτες στο χώρο φιλοξενούν όλες αληθινά φυτά και λουλούδια που η ίδια φροντίζει καθημερινά, όπως μας εκμυστηρεύτηκε. Η αγάπη για αυτό που συμβαίνει μέσα στο Brunch Box εξάλλου είναι κάτι που ο επισκέπτης βιώνει από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα να γράψω γι’ αυτό. Εκτιμώ τους ανθρώπους με ψυχή, που δίνονται ολοκληρωτικά σε αυτό που κάνουν και προσφέρουν στους γύρω τους το κάτι διαφορετικό. Προσωπικά προτείνω να δοκιμάσετε την ομελέτα με απάκι και γραβιέρα Κρήτης καθώς και από τα wraps αυτό με το κοτόπουλο και τα λαχανικά.
Μερικές φορές ίσως δεν χρειάζεσαι πολλά μπαχαρικά και πολλά σιρόπια για να νοστημίσει ένα πιάτο. Χρειάζεσαι απλά λίγη ψυχή κι αγάπη για να το γεμίσεις. Και για να αδειάσει θα χρειαστεί κάποιος απλά να το φάει με όλη του την καρδιά!
Δείτε περισσότερες γεύσεις και συνταγές.